onsdag den 29. maj 2013

Indlæg nr. 50 Georginefloden

Idag er det cirka 1 måned siden, jeg fik alle mine georginer sat i potter i drivhuset. De fleste af dem er nu kommet godt igang, så nu er det på tide, at få dem plantet.
Sidste år så jeg, i et haveblad, en have, hvor de havde en flod af georginer. Det så bare så godt ud, så det har jeg bestemt, at vi skal have i år.
Javsen gravede huller og jeg plantede, så nu er de fleste plantet. Der er nogle få stykker, der ikke er kommet op endnu, så dem har vi lavet plads til i bedene.
Nu må vi bare håbe, vi kan have dem i fred for sneglene. I aftes var jeg næsten lige ved at miste modet, så mange var der. Vi har strøet Feramol ud, så det må de gerne spise i stedet for georginerne
Her er det den gule/orange og røde flod

Og her er det den lilla og hvide flod.

Floderne er i det stykke mark, som vi tog ind til have sidste efterår. Læbæltet udenom er ikke så stort endnu, men det ser ud til at de fleste planter har klaret det.
I den yderste række er der syrener og i den inderste er der hæg og kvalkved. I kanten er der plantet en del store rosenbuske.

Her ser man skærehaven. Den er ikke plantet helt til endnu, men tæt påI drivhuset har Bakarole fået en blomst mere og Carina er også sprunget ud nu


Til sidst får I lige et billede af mit røde paradisæbletræ, der blomstrer nu.Der sker simpelthen så meget i haven i denne tid, at det er svært at følge med. Det betyder, at der ikke er ret megen tid til at blogge. Jeg når ikke at skrive kommentarer så meget som jeg gerne vil, men prøver alligevel på at følge lidt med i alt det spændende der sker rundt om i Blogland. 
God aften til jer alle.

10 kommentarer:

 1. Hold da lige op Lene, det bliver da vildt flot. Sikke nogle floder i får gennem haven. Det glæder jeg mig godt nok til at se.
  Det bliver da en fantastisk skærehave.
  Ja der er meget at lave i haven lige nu :-) men ih hvor er det dejligt-

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  allerede nr. 50, det er da flot. Det bliver også flot med floderne, så mange georginer har jeg ikke. Dræbersnegle så du måske noget om i mit indlæg, en hel staude dækket med snegle, det er ret klamt.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det er en et imponerende flodprojekt, og hvis sneglene ellers holder sig væk, bliver det et smukt skue.

  SvarSlet
 4. Det bliver garanteret flot, når der står store bræmmer af georginer. Men de pokkers snegle. Man skulle ellers tro, at kulden havde gjort et indhug i bestanden, men de er åbenbart gode til at gemme sig.

  SvarSlet
 5. Det bliver flot med dine floder. Vi havde også mange snegle sidste år, og i går så jeg allerede en del unger, uf.
  Jeg synes heller ikke jeg har for meget tid til at kommentere, men får som regel læst de fleste indlæg.

  SvarSlet
 6. Spændende at følge din flod i sensommeren! Og ja, jeg skal også ud at strø med slå-ihjel-snegle-pulver i aften. Der er en morder gemt i os alle....:-)

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig til at se georginerne senere på sommeren.
  Held og lykke med dem.

  SvarSlet
 8. Hej Lene
  Held og lykke med ukrudtet i med georginefloden. Det spirer vanvittigt godt i sådan et nygravet bed, skulle jeg hilse at sige.
  Formen minder om min staudeslange.
  Jeg glæder mig til at se om Ferramol virker, når du har mange snegle. Jeg har også købt en pakke, men georginerne er kommet i krukker i stedet, fordi jeg ikke nåede at orden det bed de skulle have været i.
  Hilsen Bente

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres kommentarer. Jeg håber at sneglene holder lav profil og kun spiser feramolen, så jeg sidst på sommeren kan vise et farveorgie af georginer.

  SvarSlet