søndag den 13. januar 2013

Vinterdækning del 2

Så blev den sidste kasse også dækket.
Min ryg ville ikke helt som jeg ville idag, men så gik Javsen igang:-)


Først de nyplantede roser langs stien til drivhuset.


Så den sidste kasse. Grenene i forgrunden dækker nogle rosa rugusa, der skal plantes til foråret. De skal stå et sted, hvor vi har flyttet nogle andre roser fra, så det er et lidt større arbejde, hvor der skal skiftes jord, så det må vente.


De 3 staude fuksiaer fik også lige en gren, da han var ved det. Nok en god ide, selvom de står godt beskyttet i læ af en gammel taks.


Til sidst fik Winchester Cathedral også en gren, den er også lige blevet flyttet.
De høje toppe bagved er fra en Stipa, en rigtig dejlig græs, der får meget høje aks.

13 kommentarer:

 1. Godt at lægge en gren på staudefuchsiaen, de kan godt gå til, selvom de er hårdføre. Godt du fik hjælp til dækningen, når ryggen protesterede.

  SvarSlet
 2. Det må give " ro i sjælen" når væksterne er dækket.Det har jeg endnu ikke gjort(som du så luner vores "juletræ" ikke ret meget.
  God aften
  Hilsen
  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var nok ikke lige sagen, men I bor jo også i "byen", der er ikke så koldt som hos os ude på landet

   Slet
 3. Her gik jeg på tiggerfødder hos naboer og fik på den måde ekstra juletræer til at klippe i småstykker sammen med vores eget. Naboer var glade og jeg strålede over handlen. Nu sover haven forhåbentlig dejligt under grandyngerne mens jeg varmer mig indenfor med god samvittighed. Dejligt og livsbekræftende synes jeg.

  Dejlig aften og mange hilsner fra
  Katinka Raabymagle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt når begge parter i en handel er glade, havde de slet ikke selv fundet på at bruge træet til dækning, eller har de ikke rigtig have?
   Ja nu er samvittigheden ok, så venter vi bare på forår.

   Slet
  2. Jeg er vist vejens havetosse. For selvom alle omkring har haver, ja så har mange juletræer hvert år stået i fuld form til foråret og det mente jeg der skulle laves om på i år. Min mand frygtede de ville blive lidt fornærmede, mens jeg netop mente det var en fordel for alle og ganske rigtigt. Dejligt når alle føler sig tilfredse og mine sarte kan sove trygt under gran og nu sne.

   Dejlig aften fra Katinka

   Slet
 4. Skønt ser det ud, og at det beskytter gør det jo bare endnu bedre!

  SvarSlet
 5. Ja det ser fint ud på denne tid, men lige som med julepynten efter jul kan det ikke komme hurtigt nok af til foråret:-)

  SvarSlet
 6. Hej Lene.Ja! det er vigtigt at vinterdække med den kulde vi har for tiden.Skal lige ud og dække mit abetræ lidt til. god dag Jette

  SvarSlet
 7. Jeg har godt nok ikke dækket mit abetræ, men det står også temmelig beskyttet, jeg har haft det en del år og det har aldrig været dækket.

  SvarSlet
 8. Hej Lene.
  Jeg har lige fundet din blog. Er selv ret ny haveblogger. Det har jeg en del sjov af :-) Din blog ser spændende ud. Jeg melder mig som læser og håber at vi "ses" igen. - Du er i hvert fald også velkommen ovre hos mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og velkommen her. Jeg smutter lige en tur over og melder mig hos dig

   Slet