torsdag den 10. januar 2013

Vinter igen?

Nu lover de frost og sne igen, det ser heldigvis ikke ud til at blive meget koldt, og her får vi nok heller ikke så meget sne, men alligevel er det nok bedst at få dækket noget af det mest sarte.


Ved vores maskinhus lavede min svigerfar for mange år siden disse kasser til mig. Jeg bruger dem til overskudsplanter, både dem, der venter på en plads i haven og dem jeg bruger til at bytte med og forære væk.
I mange år havde jeg kun en undervandingsmåtte i bunden og jeg døjede meget med ukrudt i dem, men for 2 år siden fandt Javsen (min mand) på, at hælde sand i bunden og det var virkelig en god ide, der kommer ikke så meget ukrudt og det der kommer er let at hive op.
Idag fik jeg lagt gran over 3 af dem, der var desværre ikke mere gran (der må være nogen der har købt det hele) så jeg blev ikke helt færdig og må vente med den sidste til Javsen får hentet noget mere i marken, der er altid noget der ikke kan bruges til salg.


Da jeg var færdig med det, gik jeg en lille tur rundt i haven for at se om jeg kunne finde noget "grønt".
Det første mit blik faldt på, var nu slet ikke grønt, men hvidt med noget sort.


Vinteren er vist ikke helt forbi endnu, sneen er slet ikke væk. Måske fordi det er en stor bunke efter snerydning i gårdspladsen :-)


Under nogle bregner fandt jeg denne lille anemone, den er da dejlig med de brogede blade, den får hvide blomster, når det bliver rigtig forår.


Jeg tog også dette billede af en af mine mahognier. staves det sådan?. Jeg ved ikke hvad den hedder, men den dufter fantastisk, både i knop og når den springer ud.
Det var det jeg nåede idag.
God aften fra mig.

3 kommentarer:

 1. Hvor godt at få dækket med gran, det luner lidt, og ser godt ud. Det er dejligt at i har gran selv, så kan man godt bruge rigeligt :-)
  Den ser spændende ud din hvide anemone, den slags kender jeg ikke. Håber at du viser den igen når den blomstrer.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Når man først får øjnene op for alle de forskellige former og marmoreringer anemonerne kan have......

  De er rigtig flotte, dem du viser.

  SvarSlet
 3. Hej Lene.Dejlig med sådan en "børnehave"hvor man kan sætte alt det man ikke lige ved hvor skal sættes.Og det ser rigtig godt ud med dit vinterdækket.God solskinsdag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet