søndag den 17. september 2017

17. september 2017. Georginer.

Lørdag den 9. september skulle vores yngste søn giftes. Vores svigerdatter ville gerne, at hendes brudebuket skulle bestå af georginer fra vores have. Det var vi selvfølgelig meget glade og stolte over. 
Også i år, har vi de fleste af georginerne i 2 floder i Parken. Den ene flod består af de gule, orange og røde og den anden flod af de hvide og forskellige nuancer af lilla. Jeg var lidt bekymret over, om al den regn vi har haft i år, skulle påvirke georginerne, men heldigvis var der masser af blomster, da dagen kom.
Billederne er taget i dag og der er stadig masser af blomster og bare vi sørger for at plukke løs, er der blomster til frosten kommer.
Først den røde flod.Den lilla flod.

Til sidst nogle af dem, som ikke helt passer i floderne, de står i Skærebedet.
Den største.

Fredag den 8. plukkede jeg masser af georginer fra den lilla flod. Jeg kan slet ikke finde ud af at lave buketter, så jeg havde aftalt med en blomsterbinder, vi kender, at hun skulle binde buketten til vores svigerdatter. Ud over selve brudebuketten skulle hun lave 2 små buketter til brudepigerne og 3 brystbuketter.


Bilen var fyldt op med blomster, georginer, græsser, grønne blade og lidt klematis


En af brystbuketterne 

Den flotte brudebuket.

Det var alt for denne gang. .
God uge til jer alle.

16 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Det var en flot brudebuket, dejligt at bruden gerne ville have buket af jeres georginer.
  Flot ser det ud i jeres have med floderne, det er flotte blomster.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var rigtig flot og vi er meget glade for at hun gerne ville have blomster fra haven.
   Georginer tager sig rigtig godt ud, når de står sammen.

   Slet
 2. Hej Lene. Hvor er det flot. Sikken en ære at levere blomster til din svigerdatters brudebuket og hvor blev den flot. Jeg kan godt forstå, at du var spændt på om der var nogle blomster, men jeg skal da lige love for, at det er to flotte blomsterfloder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var blomster nok, men alligevel var det let svært at finde de rigtige, de skulle jo gerne kunne holde, så de måtte ikke være alt for meget sprunget ud.
   Floderne ser fine ud nu, bare man ikke kommer for tæt på, de trænger til at blive klippet lidt i.

   Slet
 3. Hvor er det en smuk buket og hold da op med geoginer i har, der kan da vist godt blive til et par brudebuketter mere.
  Havehilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja buketten blev rigtig flot. Ja nu er der blomster igen, men da jeg havde plukket i den lilla flod, var der ikke så mange brugbare igen, men jeg tog vist også rigeligt :-)

   Slet
 4. Stort tillykke med de unge mennesker...og sikke en flot buket.Jeg syntes det er så fint at blomsterne er fra jeres have.
  Dine bede står fantastisk og sikke et blomsterhav.... der er nok at plukke af.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-)
   Georginerne har været glade for al vandet og de er ikke blevet så høje i år pga kulden, men så vælter de ikke.

   Slet
 5. Tillykke. Dejlig svigerdatter, der vil have buket af jeres vidunderlige georginer. Det er da helt vildt, så mange I har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja vi har en dejlig svigerdatter :-)
   Vi har cirka 100 fordelt på ca 75 forskellige, så vi har da en del :-)

   Slet
 6. Tillykke med jeres søns bryllup, sikke en dejlig begivenhed. Sådan en svigerdatter der ønsker sig blomster fra svigermors have, kan da kun være fantastisk.
  Hvor er det flot med floderne af georginer i haven.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er dejligt, når man kan levere noget de unge er tilfredse med. Jeg er meget glad for floderne, før havde vi georginer rundt i bedene og det synes vi ikke rigtig fungerede.

   Slet
 7. Det er en stor dag den dag, ens børn bliver gift. Flot buket - man er ikke i tvivl om, at det har været et efterårsbryllup, når man ser den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bestemt en stor dag og nu er vi halvvejs af de 4 :-) Hun ville gerne have de lilla farver, så det er jo et godt tidspunkt med hensyn til farver.

   Slet
 8. Åh sikke da et skønt syn med så mange dahliaer :)

  SvarSlet