mandag den 29. august 2016

29. august 2016. Skulptur Parken Blokhus

Som jeg skrev i sidste indlæg, er jeg i virksomhedspraktik i Skulpturparken i Blokhus.
Mange kender allerede stedet i forvejen p.g.a de flotte skulpturer, men hvad mange ikke ved er, at man sidste efterår og dette forår, har anlagt en fantastisk have i parken.
Noget af det jeg har oplevet i de 2 uger jeg har været der, er folks begejstring. Jeg snakker jo som bekendt en del og mange af gæsterne kommer og snakker med mig. Det der hele tiden går igen er forbavselse over, hvor flot haven er blevet på så kort tid
Haven er tegnet og anlagt af Henriette Lønstrup fra Henriettes Havedesign og planterne kommer fra hendes planteskole og fra Tina Møller Staudemarken.
Jeg skriver med vilje have, for jeg synes virkelig det er en have og ikke en park. Der er masser af flotte sammensætninger af farver og blomster og man kan som haveejer og staudenørd virkelig finde en masse inspiration.
Først lidt billeder fra Skovhaven, som efter min mening er det flotteste i haven. De mange træskulpturer er flot indpasset i bedene.
Her er det Solhat og Pileurt, der virkelig lyser op her i sensommeren.Tæt på Sandskulpturene er der anlagt en sandhave, nærmest som klitter.
Her er det forskellige dyr lavet i jern, der er udstillet sammen med masser af forskellige tørketålened studer.Her kan man se en af sand skulpturene i baggrunden

Skønhedsøje i fuld flor.

Lammeøre med dunede blomster

Djævelsbid.

Et par billeder mere fra Skovbedet.

Mener det er en slags snebynke.


Billeder fra Græshaven med forskellige græsser og bambus.
Midt på plænen er der anlagt studebede i 2 cirkler.
Her kan man se den store pergola i baggrunden.


Dette var alt fra Skulpturparken for denne gang.
Jeg har stadig 2 uger tilbage i praktik, så måske kommer der lidt mere senere.
God uge til jer alle.

7 kommentarer:

 1. det er godt nok blevet en flot have, det må være skønt at møde der hver morgen :-)
  Jeg var på besøg deroppe først på sommeren, hvor der var opvisning af diverse motorsavskunstner.. desværre var det jo et sandt støjhelvede, lidt ærgerligt. Jeg vil personligt meget hellere nyde stilheden. Så jeg må jo bare køre igen.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. Vel ikke det værste sted at være i praktik og når du ikke skal være der længere sker der nok ikke noget ved at du snakker noget af tiden væk ;o))

  SvarSlet
 3. Det ser meget spændende ud. Jeg kan godt forstå, at det er et dejligt sted at være i praktik. Der er masser af flotte bede, selvom haven/parken ikke er så gammel endnu.

  SvarSlet
 4. Det er bestemt et flot sted og en fin have med flotte bede. Godt at gøre lidt reklame for den.

  SvarSlet
 5. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg meget bedre om beplantningen og anlægget end om skulpturerne. Somme tider gør tingene sig dog også bedre i virkeligheden end på billeder.

  SvarSlet
 6. Det ser ud til, at det er et spændende sted du er i praktik :-) Det er jo altid skønt med blomster og grønne områder, og det giver da mening at være med til at vedligeholde det :-)

  SvarSlet
 7. Jeg har tittet litt rundt på bloggen din, og du viser flere spennende planter jeg ikke har sett før. Takk til deg.

  SvarSlet