fredag den 12. april 2013

En pakke mere :-D

Så er jeg med på vognen


  

                                        Venter spændt på at pakke op!Indholdet.

Jeg var så heldig at få penge af min svigermor til min fødselsdag. Jeg havde bestemt, at for dem ville jeg købe bogen om Tante Grøns  have. Da jeg var ved at bestille måtte jeg også lige have Ernst Jensens bog: Et liv med roser.
Har lige set at man kan besøge Tante Grøn her til sommer, det vil jeg helt bestemt, jeg har jo ikke så langt til Mors.

14 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt læsestof til weekenden. Jeg har indtryk af, at det halve blogland er fordybet i bogen i disse dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er startet på Et liv med roser, den er rigtig god og helt nede på jorden. Der er vist mange der har købt Tante Grøn og den ser også god ud.

   Slet
 2. Hej Lene.Altid dejligt med en ny havebog......og nu har du ovenikøbet te du kan nyde.Hvilken dato er det for besøg hos Tante Grøn?God weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid dejlig med en ny bog og især en havebog:-)
   Der er flere datoer, både i maj, juni og august. Jeg mener at det i maj er d.25/26, i juni d.29/30 og i august d.24/25, men du kan finde dem på hendes blog.

   Slet
 3. Ind i mellem drømmer jeg også om at have 100 frodige roser i haven. Et liv med roser købte jeg for 3 år siden og glemte alt om den. Jeg opdagede den for nyligt og har lige læst den. Bogen er meget sød. Men i forhold til roser er vores jord "træls". Der er for vådt om vinteren, og jeg bliver nok aldrig rosenfanatiker.
  The Fairy og Nevada trives, dem har jeg stadig glæde af efter 20 og 30 år. Jeg har prøvet mange forskellige andre, og flyttet rundt med dem, uden det hjalp.
  Hilsen Bente
  (Grønne Sager)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget begejstret for bogen, synes den er let at gå til og helt nede på jorden.
   Jeg har efterhånden en del roser og det går lidt op og ned med dem, nogle trives godt og andre mindre godt. Er begyndt at få lidt af de store buskroser og de ser ud til at trives.

   Slet
 4. Pragtfulde bøger begge to! Rigtig god læselyst :o)

  SvarSlet
 5. Rigtig gode køb du har gjort dig Lene ;0) Du kommer til at sluge dem råt.....og danse ud i haven opløftet af poesi bagefter :0)

  God week-end
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er startet med roserne, men har smugkigget i Tante Grøn og den ser også dejlig ud, det med at danse tror jeg nu ikke, måske i fantasien:-)

   Slet
 6. det ser da dejligt ud med de bøger nu mangler du bare lige hængekøjen og en balle te...pluds masser af solskin..go læselyst.;-) kh.Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige med hængekøje og te, men sengen i drivhuset og måske noget kold at drikke lyder dejlig og så solskin:-)

   Slet
 7. Tillykke med dine køb.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet