søndag den 3. februar 2019

2019 uge 5. Vinteren fortsætter.

Sidste indlæg sluttede med et vinterbillede og dette indlæg starter også med et, dog ikke så flot som det fra sidste uge.
Vi har stadig sne og for at vi kan komme rundt var Javsen nødt til, at rydde gårdspladsen for sne, det ser ikke særligt pænt ud, men et nødvendigt onde.

 Heldigvis kan traktoren bruges i det meste af gårdspladsen, det er kun lige tæt på huset skovlen skal i brug.

Vejret har heller ikke været til udendørs havearbejde i denne uge, så i stedet fik jeg bestilt lidt flere Georginer :-) og så bestilte vi min fødselsdagsgave fra Javsen. Det er godt nok lidt tidligt, men man må jo slå til når tilbudet er der :-)

 Man skal huske fuglene i denne tid. 

 Og her er min fødselsdagsgave. Jeg har længe ønsket mig et sæt havemøbler i jern, men har ikke fundet de rigtige, men så var de der pludselig. De skal stå i det Røde Bed, men det må vente til sneen er væk.

Jeg fik som skrevet bestilt lidt flere Georginer, denne gang hos Georginegården. Det var godt nok ekspres, de blev bestilt mandag og onsdag kom fragtmanden med dem.

Hele ugen havde jeg set frem til, at jeg skulle til foredrag i Århus. Det var Rosenselskabet, der havde foredrag med Michael Mariott fra Austin Roses. I løbet af ugen blev jeg mere og mere forkølet og fredag da jeg kom hjem havde jeg høj feber, så  jeg kunne godt se, at jeg blev nødt til at aflyse. Jeg havde sådan glædet mig til det, ikke bare fordraget, men også det at skulle være sammen med gode havevenner.
Jeg er stadig ikke helt frisk, men heldigvis har jeg fridag mandag.
Lige til sidst et gammelt vejrvarsel. Hvis der er gråt og trist på Kyndelmisse, lurer foråret lige om hjørnet. Her var der gråt og trist lørdag så nu håber vi :-)
God uge.


20 kommentarer:

 1. Øv hvor træls for dig at du blev syg, men når du har feber går det ikke. Sikken en masse sne I har, tænk at der kan være så stor forskel i landet. Flot fødselsdagsgave du fik, de havemøbler er rigtig pæne.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig træls og jeg er faktisk ikke helt frisk endnu.
   Jeg har ledt efter sådan nogle møbler længe, så dem er jeg rigtig glad for.

   Slet
 2. Hej Lene

  Her er sneen helt væk, Mon ikke også det regner vlk hos jer i løbet af ugen?
  Det er alletiders med lidt netindkøb. Der er så meget derude!

  Jeg har set andre begejstret omtale foredraget, så ja det var da ærgerligt!

  God bedring og ha en dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det.
   I dag har det regnet hele dagen og der skal vist også regne i nat, så måske er der håb for at sneen er væk i morgen.

   Slet
 3. Hej Lene!
  Din födelsedagspresent är mycket fin. Här snöade det hela helgen, och solen tittade fram en stund. Men nu är det grått igen.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for den.
   Vi har også haft gråt vejr og regn i dag, så sneen er nok næsten væk i morgen

   Slet
 4. Flot sæt, du har fået og utroligt meget sne sammenlignet med det helt tynde lag, der ligger på vores græsplæne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk også, at vi er det sted, der har fået mest sne.
   Jeg er rigtig glad for møblerne.

   Slet
 5. Det var et dejligt sæt havemøbler og en dejlig sending dahlia - og nu kan du gå og glæde dig endnu mere til at sneen forsvinder ;-) Her har vi stadig ikke set sne denne vinter. Sådan er det så skævt fordelt.
  Synd, synd med foredraget - god bedring.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det.
   Det bliver dejligt, når sneen forsvinder, inden den kom, var der lidt gang i både vintergækker, eranthis og juleroserne så jeg glæder mig til at se dem igen.

   Slet
 6. Ni har fått snö, kanske något ni inte är vana vid - eller? Här i S-holm har vi nu mycket snö. Hoppas det får ligga kvar. Nu lyser snön upp så det är ljust också på natten. Mycket fina trädgårdsmöbler som kommer pryda sin plats.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har fået sne. Vi plejer at få sne de fleste vintre, men denne gang er det lidt træls, fordi det næsten kun er lige her hos os. Der er selvfølgelig mange, der gerne vil have sne og det hører jo også vinteren til, men når man bor ude på landet og skal køre langt er det så besværligt. Meget af det er dog forsvundet nu. Jeg er rigtig glad for møblerne og glæder mig til at få dem på plads.

   Slet
 7. Vilka fina möbler, de kommer att bli snygga i trädgården i sommar. Hoppas att du mår bättre nu, så tråkigt att bli sjuk just när man ska göra något man sett fram emot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det bedre nu og ja det var så træls ikke at kunne komme til foredrag .

   Slet
 8. Fine havemøbler du har fået og tillykke med fødselsdagen, når den tid kommer. Her har vi stort set ikke haft sne, kun et tyndt lag et par gange, som hurtigt var væk igen. Det er meget ulige fordelt.
  Mvh Emmy

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Selvom Danmark er et lille land, kan der godt nok være stor forskel på vejret i de forskellige landsdele.

   Slet
 9. God bedring Lene. Det er så trist at være dårlig.
  Sikke da også ekstra trist når du måtte gå glip af foredraget. Det er så øv når man glæder sig til noget.
  Jeg må vist ind og kigge dahlia der. Hvis jeg har plads til mere i haven.

  Knus og god bedring
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja jeg er så træt af, at jeg ikke kom til foredraget, men jeg var slet ikke i stand til det.
   Georginer kan man altid finde en plads til, de passer også fint i en krukke.

   Slet
 10. Så trist att bli sjuk just då :( Men härligt att du fick fina knölar av georginer. Du inspirerade mig att gå in på en svensk motsvarighet... För i år vill jag ha några nya :)

  Krya på dig! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heldigvis ok igen nu. Det er farligt, at gå ind på hjemmesider, hvor de sælger georginer, man kan let falde i 😀

   Slet