søndag den 18. oktober 2015

Efterår i haven

Så er vi langt henne i oktober måned og dermed i efteråret. Vejret har vist sig fra den pæne side og det kan man også godt se i haven, hvor der stadig er masser af farver. 

Skærebedet

Georginerne kan også.

Jeg kan rigtig godt lide når der bliver brugt gamle jernting i haven og har tit tænkt på, at det kunne jeg også godt bruge i min have. For nyligt var jeg så heldig at finde et par ting på en genbrugsside på facebook.  

En gammel rulle.

Hjul fra en hesterive.

I morgen er ferien slut og en ny uge begynder.

11 kommentarer:

 1. Fin gammel rulle du har fundet.
  Hilsen Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også meget glad for den :-)

   Slet
 2. Imponerende skærebed og georginer du har - jeg gætter på at du også lader dem stå til frosten har svirpet dem? Flot rulle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Georginerne var lidt langsomme til at komme igang i år, men jeg skal da love for, at de blomstrer nu. Ja vi plejer lige at lade dem få den første frost, så de falder sammen, inden vi graver dem op.

   Slet
 3. Beundrer også dit skærebed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er blevet godt

   Slet
 4. Hej Lene. Det ser flot ud med alle farverne. Hvor er koldrullen fin. Den er i god stand. Jeg er også så glad for min og har pyntet den op med duftpelargonier, men det har du jo set :) Jeg har ferie i denne uge, det er bare dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare så glad for den. Min står ude, det er selvfølgelig ikke det bedste, men jeg synes den er fin i hjørnet. Dejligt med ferie.

   Slet
 5. Rustens jern er skønt at have i haven. Jeg har det dog kun i form af diverse stativer til bl.a. clematis...men det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også, at rust klæder planterne, men man skal nu også begrænse sig så det ikke kommer til at ligne en skrotplads😊

   Slet
 6. Hej, dejlige billeder fra haven, skærebedet er fint, dén idé tager jeg lige til mig - jeg må have lavet mig et skærebed. Med en sådan, fjerner man jo ikke blomsterne i prydhaven og det er da genialt.
  Flot rulle og skønne georginer, har selv afprøvet mange nye i år i potter.
  Knus fra Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet