søndag den 28. juli 2013

Lidt af hvert


Hvor blev tiden af?
Jeg kom til at se, at det næsten er en måned siden, jeg sidst har lavet et indlæg, jeg har heller ikke været særlig god til at komme med kommentarer til jer andre, selvom jeg har kigget lidt med på sidelinien.
Tiden er bare gået uden at jeg har bemærket det:-), men nu må jeg se at komme igang igen.
Først et billede fra vores egen have.
Sidste år satte vi 2 American Pillar op af en træportal ind til den røde have. Man kan vist godt sige, at de er slået fint an.


American Pillar

Onsdag havde den lokale havekreds åben have i 2 haver.
De 2 haver var meget forskellige, men det er rigtig godt, så er der noget for os alle, både dem med store haver og dem med små.
Den første have vi besøgte var en lille byhave. Der var meget at se på og alt var lavet rigtig flot.
Den anden have er en dejlig landbohave med masser af blomster og især også mange buske og træer.
Her er lidt billeder fra haverne.

Byhaven


Sådan en vil jeg gerne have.


Dejlig pergola i byhaven

Sti gennem skoven i Landbohaven

Dagliljebed i Landbohaven


Lørdag kørte jeg sammen med et par haveveninder til Rosen udstilling i Hviids Planteskole.
Vi har ikke været der før, så vi vidste ikke rigtig hvad vi kunne forvente. Men hold da op, hvor blev vi positivt overrasket. 
Det var bare så flot det hele. Alt var i orden og virkeligt flot stillet an. Man kunne nyde de mange flotte udstillinger fra forskellige plantecentre m.m og ikke mindst roser i lange baner.
Det blev en lang dag, jeg var ikke hjemme før 20.30, men det var en dejlig dag.
Her er lidt billeder uden kommentarer.


Jeg skulle selvfølgelig have en rose med hjem. Der er ikke så meget at se på billedet, som kun er taget for navnets skyld :-), men den er rød.


I morgen tager vi til England for at besøge vores søn. Han har købt hus sammen med sin mand og det skal vi selvfølgelig over for at se. Jeg håber, at der også bliver tid til lidt havebesøg.
På rosen udstillingen snakkede jeg med en fra David Austin Roser i England. Han kunne fortælle, at deres besøgshave kun er en times kørsel fra Hinckly, hvor min søn bor, så måske...... 


9 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Ja du har været væk længe, godt at høre lidt fra dig igen. Tak for billeder fra rosenudstillingen, det var spændende at se, også billederne fra de to havebesøg var interessante.
  Det mest spændende var nu billedet fra jeres egen have af American Pillar, flot så stor på så kort tid.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev alt for længe, men sådan gik det altså.
   Det var en fantastisk udstilling, virkelig et besøg værd.
   Jeg nyder virkelig også den rose, jeg kan se den her fra vores køkkenbord, den lyser op i hele haven.

   Slet
 2. Jeg vil give Lisbeth ret i, at det mest spændende foto er det fra din egen have. Det er da helt vildt at rosen allerede er så stor, når det er sidste år, at det blev plantet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.Dejligt at høre fra dig igen.Og spændende besøg du viser.Men er også imponeret af din rose......den har da haft fart på.Hvis du vil se lidt til Engelske haver,så har jeg lavet to indlæg fra Hampton Court Flower Show.Var der i starten af Juli.Rigtig god tur over til din søn Jette
   PS.mener jeg fik en rose af dig hos Lisbeth......hvad er navnet?

   Slet
  2. Ja jeg kan nu også godt lide at se billeder fra jeres haver, frem for udstillinger og den slags.:-)
   Der er 2 roser på portalen, den ene blev plantet efteråret 11 og den anden foråret 12, men de er faktisk lige store og de har da godt nok taget ved.

   Slet
 3. Det blev vist til lidt rod.
  Det første svar var til Bente, men jeg kan da bare fortsætte til dig Jette her:-)
  Vi glæder os til turen til England, sidder lige her og skriver inden vi skal afsted. Vi flyver til KBH og derfra videre til Birmingham, hvor vi bliver hentet af vores søn. Jeg så godt dine indlæg og jeg håber at besøge Hampton engang i fremtiden. Jeg har hørt at det skulle være rigtig godt.
  Jeg mener at det var Rose de Rescht, jeg havde den og så en klatrerose med og den tror jeg Lisbet fik.

  SvarSlet
 4. Hej Lene.
  Kender godt det med, at "falde af", men det er da også svært at sidde stille inde i det dejlige vejr! Kan læse flere steder, at det var et dejligt besøg hos Hviids.
  Rigtig god rejse til England. Spændende med det nye hus og om,du kan være så heldig at se til David Austin. Lav endelig gode kontakter, så du kan distribuere billigt på vores himmelstrøg ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Lene. Hyggeligt at læse dit indlæg! Det ser supergodt ud i de to haver. Rigtig god tur til England.

  SvarSlet
 6. Dejligt med åbne haver, og tak for kikket. Det er altså svært at nå bloggen, når sommeroplevelserne står i kø, haven bugner af tørstige planter og bær og grøntsager skal høstes og ordnes.
  Hilsen Bente

  SvarSlet