fredag den 31. december 2021

2021 uge52. Årets sidste dag.

 2021 blev et rigtig godt haveår, et år med mange havegæster og et år hvor vi havde en fornemmelse af at være "med" i haven. Vi nåede det vi gerne ville og kun et enkelt projekt blev udskudt, nyt folie i søen i Den japanske Have, men det regner vi med, at få lavet tidligt forår.

Desværre fik jeg det dårligt psykisk i løbet af efteråret og blev i november sygemeldt, hvilket er grundet til at jeg ikke har været særlig aktiv, hverken her på bloggen, instagram eller facebook. Jeg tror og håber på, at jeg jeg er på vej til at få det bedre og ser frem til et nyt år.

GODT NYTÅR

 December startede med masser af sne

Og så blev, der frost
Vi blev nødt til at fælde det store fine rødbladede paradistræ, mange grene var efterhånden gået ud og vi var bange for at de skulle falde ned af sig selv.

Heldigvis ser man næsten ikke, at træet er væk.

Vi "ses" næste år.


16 kommentarer:

 1. God bedring til dig Lene, nu tager vi hul på et nyt år, man har lov at håbe, at det bliver meget bedre for os alle og især for dig.
  Der er plads til et nyt træ :)
  Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det nye år bliver rigtig godt. Vi venter lige lidt med, at bestemme os til om der skal plantes et nyt træ eller om det er nok med dem der allerede står der.

   Slet
 2. Hej Lene!
  Önskar dig allt gott för det nya året och att du tillfrisknar.
  Har saknat dina blogginlägg.
  Ett riktigt Gott Nytt År Lene!
  /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg vil prøve, at komme i gang med at blogge lidt igen.

   Slet
 3. Ja, det er noget skidt at være sygemeldt på den måde. Så strutter man jo ikke ligefrem af energi. Jeg ønsker dig alt godt i det nye år, og tænker din vidunderlige have sagtens kan være en del af kuren. Jeg synes I har nået enormt meget i det forløbne år og tænker tiden måske er inde til at sætte sig ned og nyde - når temperaturen bliver lidt lunere:)

  Rigtig godt nytår Lene!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ser virkelig frem til, at komme i haven igen, plejer ikke, at holde ret megen vinterpause. Vi nyder haven mest når vi laver noget i den, men sætter os nu også ind imellem og bare lader roen falde på :-)

   Slet
 4. Kære Lene og Javsen. Rigtig godt nytår til jer begge. Vi glæder os enormt til lysere tider både hvad angår Corona og vejret, vi har nu tåge og dis på 5.døgn, tror det vil hjælpe os alle med lidt let frostvejr, så solen kan komme frem. Ja, det er utroligt som et træ kan fylde og når det så er væk, savner man det slet ikke. Vi vil satse på at komme op og se jeres have i år, der er vist sket så meget siden vi var der sidst. Mange hilsner og god bedring fra Jens og Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber på et mildt forår, gerne lidt frost om natten, men helst ikke for meget :-) vi er nok ikke lette at gøre tilfredse.
   I er så velkomne til, at komme en tur. Jeg ved ikke lige hvor meget der er sket siden I var her sidst, men der sker jo altid lidt.

   Slet
 5. Godt nytår og god bedring.
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Jeg er ked af at høre, at du har haft døje med helbredet. Forhåbentlig vil det tiltagende dagslys hjælpe med til at du bliver helt frisk igen.
  Det gode ved at have mange træer i haven er, at man ikke rigtig ser, hvis der fældes et.
  Godt nytår og god bedring.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber og tro, at tiden og lyset hjælper :-)
   Vi har mange træer i haven, en gang imellem er vi nødt til, at fælde lidt, af den ene eller den anden grund, men lidt ondt gør det hver gang.

   Slet
 7. Hej Lene

  God bedring og godt nytår:)

  SvarSlet