Om mig

Jeg er født i 1960 i en lille landsby. Jeg er den yngste af 3, det man på jysk kalder en "klat i bag". Min far var arbejdsmand og min mor var hjemmegående. Vi boede i et lille hus med en lille have, som min mor og far passede. Det var en meget traditionel have, med køkkenhave, græsplæne og blomsterbede med sort nyreven jord mellem planterne.
Jeg mødte min mand tidligt, vi blev kærester allerede som 16 årig og gift som 20 årig, Vi valgt at få børn og fik hurtig 2 drenge, da den yngste blev 6 fik vi 2 børn mere, 1 dreng og 1 pige, så nu har vi 4 dejlige børn, som alle er flyttet hjemmefra.
Den ældste af vores drenge bor sammen med sin mand i England, men heldigvis er han flink til at besøge os, de andre 2 drenge bor i Ålborg sammen med deres kærester og så har vi 3 dejlige børnebørn. Vores yngste pigen læser i Århus, så huset er blevet lidt tomt.
Arbejdsmæssigt er jeg lærer og har været det siden 1986.
Min have interesse kom langsom snigende efter at vi selv fik have, det gik langsomt, men i starten af 90-erne, blev jeg medlem af Det Jyske have-selskab og så var jeg solgt. Jeg har siddet i bestyrelsen de sidste mange år, men har nu valgt at stoppe, og overlade det til andre. Nu vil jeg bare nyde at deltage i nogle af de mange arrangementer, der bliver lavet over hele landet.

1 kommentar:

 1. Hej Lene!
  Tillykke med både barnebarn og blog.Glæder mig til at følge din gøren og laden igennem året.
  På gensyn!
  M.v.h.
  Lise

  SvarSlet