fredag den 4. november 2016

4. november 2016. Bedre sent end aldrig.

Den sidste måned, har jeg fulgt med på forskellige blogs og på facebook, hvor jeg kan se alle de flotte opstillinger og krukker, der bliver lavet. Jeg har ikke selv så megen fantasi til den slags og er også slem til ikke at få lavet noget. 
I år har jeg faktisk forberedt mig lidt, købt lidt lyng og nogle pyntegræskar, men først i dag har jeg fået plantet lyng og pyntet med lidt græskar.
Nu kan det så få lov til at stå en måneds tid og så må jeg se om jeg ikke kan få lavet noget, der er lidt julet, når vi når december :-)

Lyng og pyntekål foran dørene til stuehuset.

Græskar og en bregne foran drivhusset.

Lyng og pyntegræskar på pladsen, hvor vi opbevarer gran til salg.

Lyng på Rullen.

Pyntegræskar på bænken på terrassen.

Lidt tættere på.

Lys i drivhuset, der er godt nok tidligt mørkt. 

I morgen håber jeg på, at komme i haven det meste af dagen, de lover godt nok ikke alt for godt vejr, men der er stadig en masse jeg gerne vil have lavet.
Søndag skal jeg mødes med nogle haveveninder. Vi skal snakke om en tur til Chelsea Flower Show, noget jeg har ønsket mig at opleve i lang tid, håber det lykkes næste år :-)
God weekend til jer alle, næste uge har jeg ferie :-)

15 kommentarer:

 1. Du er da god til det der krukkeri, meget bedre end mig i hvert fald. Jeg håber, din tur til Chelsea bliver til virkelighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, heldigvis er der mange der kommer med ideer, som man kan efterligne😀 Jeg er næsten sikker på , at turen bliver til noget😄

   Slet
 2. Ja det er da gået meget godt, Marie og jeg har samme problem som dig, vi er ikke så gode til den slags. Jeg fandt nogle pyntegræskar i grøften i morges, de blev pænt båret hjem og stillet op :) Jeg tror, jeg ved, hvor rullen kommer fra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt, at finde dem, synes ellers de er ret dyre at købe.
   Rullen fandt jeg på Facebook hos en, der kun bor nogle få km herfra😀

   Slet
 3. Fine efterårspyntning.De små pyntegræskar er meget dekorative.God arbejdslyst i haven,-jeg har weekend-vagt så ingen havesysler her.
  Det lyder spændende med turen til England!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg overvejer om ikke vi skal prøve selv, at så pyntegræskar næste år, synes de er lidt dyre at købe.
   De lover nu også dårligt vejr, så det er nok ikke den bedste weekend at gå i haven og du har jo allerede nået en masse i haven, men der er jo altid lige noget man gerne vil nå 😀
   Ja, det bliver rigtig spændende og jeg håber virkelig det bliver til noget.

   Slet
 4. Kære Lene Det var da godt du kom med på pyntebølgen, det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg skal hente pyntegrønt og få lagt de sidste løg i morgen så håber, at der er lidt stilstand i vejret. Rigtig dejlig weekend. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan rigtig godt lide lidt pynten, men kan også godt få for meget 😀
   Jeg er jo så heldig, at jeg bare kan hente grønt ude i gården, når jeg skal bruge det, men det venter jeg lidt med, måske fordi vi arbejder så meget med det idagligdagen😉 Jeg mangler også at lægge lidt løg, men det når vi jo nok.

   Slet
 5. Du er bestemt ikke alene på den front , Lene. Jeg har heller ikke det helt store pyntegen, men lidt krukker hist og pist kan jeg være med til. Troede først din overskrift handlede om løglægning og drivhusrengøring... hvilket nemlig er mine to hængepartier og idag hvor det (endelig) skulle sættes igang, så regner det bare gennemført. Nå men pyt! Bedre sent end aldrig! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne indlægget lige så godt have handlet om, jeg mangler også at lægge løg og har ikke fået sat planter ind i drivhuset. Havde håbet på at få det gjort i dag, men det blev til indendørs aktiviteter i stedet.

   Slet
 6. Hej Lene, jeg syntes det ser rigtig godt ud det du har lavet. Her er der ikke sket meget i den retning, måske nok fordi der ikke er så mange der ser det ovre i kolonihaven.
  Forsæt du bare pynteriet.
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Bruger du slet ikke kolonihaven i løbet af vinteren?

   Slet
 7. Hej Lene. Jeg synes også, det ser rigtig godt ud, det du har lavet. Det er spændende opstillinger og jeg kan godt lide de forskellige zinkbeholdere. Det passer fint til lyng. God fornøjelse i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja, jeg synes også zink er rigtig fin sammen med lyng.

   Slet
 8. Godaften Lene.Jeg synes da også at der ser rigtig fint ud med din pynt.Og zinkbeholdere er jeg også meget glad for.
  Her går tiden lige nu med at rive alle bladene væk fra græsset.
  Lyder spændende med Chelsea.........har selv været to gange til Hampton flover show.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet