søndag den 6. oktober 2013

Haveglæde

Til december er det et år siden jeg fik min blog.

Jeg har sagt mange gange, at jeg bestemt ikke skulle på face book. I løbet af kort tid, kunne jeg jo godt se, at der tit  blev henvist til forskellige facebook grupper på de forskellige blogge, så jeg blev også nødt til at komme derpå.
Så nu er jeg på facebook, medlem på et par havefora og jeg har en blog Jeg havde ikke troet det ville betyde så meget for mig. Sikke en masse dejlige oplevelser jeg har fået i løbet af dette år. Alle de søde og spændende mennesker jeg har mødt både på nettet og i virkeligheden.
Lørdag var ingen udtagelse. Jeg skulle mødes med Betina og Hanne. Søde piger, som jeg har mødt på facebook og havefora. Vi havde en rigtig hyggelig dag med masser kiggen på have, planter og ikke mindst snak.

Der slæbes planter ud til bilen :-)

Tusind tak til jer alle for en masse gode oplevelser, gode råd, hyggelige møder og dejlige billeder både på blogge, fora og på facebook, alle ting der har udspring i en fælles:

HAVEGLÆDE

PS  Det er første gang jeg selv optræder på et billede her på bloggen, virkelig grænseoverskridende :-)

11 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Fint billede af en glad Lene med masser af planter i trillebøren :) Du er flittig til at komme ud og få nye bekendtskaber, dejligt med dit gå på mod og entusiasme. Jeg er glad for de to gange, du har været hos mig, regner med at vi ses igen næste år :)

  SvarSlet
 2. Jeg tror mange af os, lidt overraskende må erkende, at det at have en blog giver så meget igen. Det er ikke bare en slags dagbog, men også en god og givende kontakt med andre, som interesserer sig for det samme.
  Og jeg vil give dig ret i, at det er lidt grænseoverskridende at vise billeder af sig selv, men hvor er det dejligt at se dig:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 3. Der er mange måder at udfolde sin haveinteresse på.Bloggen giver megen inspiration og bekendtskaber.Du er rigtig god til at komme ud og få oplevelser og glæde andre med dit besøg.
  God søndag!
  Lise

  SvarSlet
 4. Hej Lene. Jeg er helt enig, man får så mange gode oplevelser. Jeg har dog kun min blog og er ikke på facebook, men overvejer det, da jeg godt kan se, at der foregår mange spændende ting dér. Fint billede af dig, det kan du godt være bekendt.

  SvarSlet
 5. Det fører helt klart rigtig mange dejlige ting med sig, at man bliver medlem af diverse fora, facebookgrupper o.s.v.
  Vi har jo også mødtes i den virkelige verden, og det var vel aldrig sket, hvis ikke vi havde kastet os ud i det store WWW.
  P.S. hvor ser du glad og velfornøjet ud på billedet :)

  SvarSlet
 6. Man får jo nogle gode bekendtskaber af at blogge. Er også selv på FB og der er mange dejlige havesider at følge med i. Håber vi mødes igen, måske på Samsø næste år? Dejligt billede:-)

  SvarSlet
 7. Hej Lene.Tillykke med det første år.Sjovt nok har jeg lige lavet et indlæg om mine første 1½ år på bloggenDet er bare et dejligt univers at være i.Og dejligt at vi kan møders rundt omkring i landet.
  Jeg ser tiden an med at være på FB......synes jeg har nok i bloggen.God søndag Jette

  SvarSlet
 8. Hej Lene.
  Tillykke med de gode oplevelser. Jeg er også været glad for det fællesskab man er en del af.
  Så fik du alligevel dit billede på nettet. Det talte vi jo netop om, da vi tilfældigvis mødtes i Milbakhaven. Dejligt at se dit glade smil. Jeg kan godt huske da jeg sprang ud med billede.... Uha, men jeg kan nu godt lide at have et billede at forholde mig til, når jeg læser med hos andre. Så jeg måtte også ud med mit.
  Ha en god dag.
  Lotte

  SvarSlet
 9. Kære Lene.

  Hvor er det et dejligt billede, du har lagt på. Smilende, sød og varm som kun en nordjysk havetosset bedstemor kan være.

  Ja, hvad gjorde vi nørder FØR der kom haveblogs? Nu er de en uundværlig del af haveglæden og havelivet.

  Tusind tak for havebesøg og et stort tillykke med bloggens snarlige et-års-fødselsdag.

  Hav en dejlig (have)dag.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 10. Du ser nøjagtig lige så glad og dejlig ud, som da du besøgte mig i det tidlig forår. Et hyggeligt besøg jeg mindes med glæde. Superskønt billede. Ja det er utrolig hvor meget haveglæde der er i den digitale have :-)
  Kærlig hilsen Fru Pedersen

  SvarSlet
 11. Hej Lene.Dejligt at se dig på nettet også. Jeg har ikke tid til en blog, men jeg kigger gerne på I andres. Tak for en super hyggelig aften i aftes. Håber du er glad for dine indkøb. Glæder mig til at se din skærehave.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet