søndag den 17. november 2019

2019 uge 46. Havebesøg i november.

Der sker ikke så meget i haven i løbet af ugen på denne tid af året. Onsdag fik vi plantet nogle stauder i Skovbedet og i dag har Javsen fået sat alle krukker med frostfølsomme planter ind i drivhuset.
Mens han fik det ordnet, tog jeg på havebesøg :-)
Ålborg Havekreds havde arrangeret åben vinterhave hos Mette Andreasen i Sønderholm og vi var 4 "damer" som tog på tur.
Sikke en dejlig oplevelse, der var så mange fine opstillinger og detaljer i hele haven. Der var især brugt mange naturting, men også hjemmelavede beton ting og fint havekeramik.
Jeg havde egentlig tænkt på, at i år havde jeg vist ikke lige lyst og overskud til, at pynte ret meget i min egen have, men det var som om lysten kom tilbage som eftermiddagen skred frem.
Jeg fik heldigvis taget en del billeder som jeg kan lade mig inspirere af. Jeg kunne ikke rigtig vælge nogen ud, så her er alle dem jeg tog. Uden ord, men de taler fint for sig selv.


God uge.

12 kommentarer:

 1. Der er mange smukke "stilleben" og flere til at huske og måske lave på min egen måde. Godtnok er jeg ikke til pynterier i selve haven, men i vindfanget ved hoveddøren er der krukker osv efter årstiden. og om sommeren selvfølgelig på terressen. Så lidt nye ideer kan altid bruges.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med lidt ny inspiration

   Slet
 2. Godt du blev inspireret, der var også meget flot at se på.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Nej, hvor har du taget mange flotte billeder, vi er da gået glip af noget kan jeg se. Får også helt lyst til at komme ud og pynte lidt. Mange hilsner til jer .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig god oplevelse 😊

   Slet
 4. Super flot have og med masser af inspiration. Novemberhaven behøver nu ikke at være kedelig:)) der var da lige nogle ideer jeg kunne bruge i kolonien .
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Haven kan være fin det meste af tiden. Godt du kan bruge ideerne, jeg håber også på at kunne få pyntet lidt på et tidspunkt.

   Slet
 5. Hej Lene!
  Det var många fina bilder med idéer till dekoration. Det är fint med granris och ljusslingor i mörka november.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi trænger til lys i den mørke tid.

   Slet
 6. Dejligt med sådan en omgang inspiration. Kastanjer som bunddække har jeg aldrig set før, men det er en vældig god vinteride.
  /Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke set det med kastanjer før og vi har faktisk en del kastanjer.

   Slet