mandag den 26. december 2016

26. december 2016. Julen 2016

Så blev det jul.
Juleaftensdag gik jeg en lille tur rundt i haven midt i al juleforberedelsen. 
Det er nu ikke let at se, at vi er midt i vintertiden, mange ting står på spring og venter spændt på forår. Det samme gør jeg :-)

Kameliaen har store knopper, Den er ikke kommet i drivhuset endnu, men jeg regner med at den skal derind i løbet af næste uge.

Kejserbusken har som sædvanlig mange blomster.

Der er mange knopper i Stjernemagnolien, så det tegner godt.

De er nu så flotte.

Der er blomst i flere af Påskeklokkerne.

Vortemælken står så fin om vinteren.

I dag er der stille i huset. Javsen har været på jagt og der er kun Liv og vores udvekslingsstudent Todd, der er hjemme i dag. Jeg har lavet ingenting i dag, havde egentlig regnet med at gå en tur i haven, men vejret indbød ikke rigtig til det. Der blæser en del, men ikke så slemt endnu, det skulle blive værre senere, nu må vi se.

Med et billede af vores juletræ vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig god jul, det der er tilbage af den :-)

5 kommentarer:

 1. Ja der er ikke meget tilbage af julen, her blæser det en hel del.Færgen har aflyst aftenafgangene.

  SvarSlet
 2. Glædelig bagjul ;o)) Har lige luftet hundene og grisene fik lidt ekstra mad for hvis det bliver helt vildt kommer jeg nok ikke ud til dem før det bliver lidt lyst og stormen har taget lidt af...hader storm så håber ikke det bliver alt for slemt. Hils omkring dig.

  SvarSlet
 3. Hej Lene.
  Bare de knopper nu ikke går helt i selv-sving, og bliver svitset af frosten vi sikkert får i jan/feb måned.

  SvarSlet
 4. Hej Lene.
  Rigtig glædelig bagjul og ønsker om et godt og lykkebringende nytår.
  Sikke mange Helleborus blomster du kan præstere allerede, det er da helt vildt. Her har jeg en enkelt almindelig hvid julerose, der står i læ ved vores dør, med store, hvide blomster i. Påskeklokkerne ude i haven, har store svulstige knopper, men ingen af dem er sprunget ud endnu.
  Her blæste der også en vældig vind, fra først på aftenen i går, og helt til sidst på formiddagen i dag. Heldigvis er der intet gået i stykker denne gang, så det er rigtig dejligt.
  Rigtig godt nytår.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 5. Hej Lene. Glædelig bagjul. Det var hyggeligt at læse dit indlæg og skønt at se de mange knopper. Det tegner jo godt. Rigtig godt nytår.

  SvarSlet