tirsdag den 23. august 2016

23. August 2016. På rundtur i haven og Blogtræf hos Vivi og Hans Jørgen.

Det er ikke til at forstå, at det allerede er sidst i august. Tiden går bare så hurtigt.
Jeg er startet i virksomheds praktik. Jeg fik besked på, at jeg skulle i aktivering og den eneste reelle mulighed jeg havde var så det. Jeg kunne selv finde et sted og Tina Møller fra Staudemarken foreslog, at jeg skulle prøve i Skulpturparken i Blokhus.
Det er jeg faktisk ret glad for. Parken er i løbet af sidste efterår og foråret i år omdannet til en fantastisk have. Jeg vil prøve at få taget nogle billeder på et tidspunkt og så lave et indlæg.
Det betyder så, at det ikke bliver til så meget have herhjemme lige i øjeblikket, men det kommer nok senere.
I dag kom jeg lidt rundt og fik taget nogle billeder.

Blå Syrisk Rose

Fasanbusk

Roserne er stadig godt igang. Jeg synes at mine roser har været rigtig flotte i år. Løvet har været sundt og der har været masser af blomster.
Jeg har ikke navn på alle mine roser, 

Ukendt

Købt i Netto i år. Godt nok med navn, men bestemt ikke det rigtige.

Golden Gate.

Jens Munk

Hansaland

Måske Look good feel better.

Ukendt.

Vi har altid en række Solsikker i køkkenhaven. De er ekstra store i år. Måske på grund af al regnen.


Geoginerne står godt i år. De er ikke så høje som de plejer at være, men det er nu ok, for så vælter de ikke så let. Vi har endnu ikke bundet dem op, nu må vi se om det bliver ved med at gå.

Den gule/røde flod.

Den hvide/lilla flod.

Sidste år, da vi besøgte Dan og hans mand i England, var vi så heldige at de kørte os rundt for at se lidt på haver. Vi besøgte blandt andet Hidcote Manor, hvor vi så en Californisk Trævalmue, den var bare så flot og da vi kom jeg var jeg så heldig at finde et eksemplar hos Lønbæk planteskole.
Den har et par blomster i år, men det varer nu nok noget inden den er så flot som den vi så i England:-)

Næsten som et spejlæg.

Det sidste billede fra vores egen have er en gul stormhat. Det er første år vi har den og jeg synes virkelig den er fin.


I lørdags var jeg til Blogtræf hos Vivi og Hans Jørgen.
Jeg havde virkelig glædet mig til dagen. Vivi har mange planer for haven og arbejder ihærdig på at få dem ført ud i livet.
Det var en rigtig dejlig dag med masser af havesnak, en dejlig have og ikke mindst en fantastisk forplejning.
Jeg tog ikke så mange billeder, men der er flere der har lavet indlæg.

Jeg glæder mig til at følge dette store staudebed.

På begge sider af bedet er bede med Storkenæb.
Et flot gult bed.

Fra den anden side.

Som sagt var forplejningen helt i top. Først en lækker frokost og senere kaffe med hjemmelavet islagkage. Vivi har lovet at dele opskriften med os :-)

Flot og så smagte den fantastisk

Det var alt for denne gang. I morgen venter endnu en dejlig dag i en flot have:-)

9 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Det lyder som et godt sted, du er kommet i virksomhedspraktik, det bliver spændende at se billeder derfra, når du får tid. Men billederne fra din egen have og fra Vivis er nu også fine.
  Jeg har ikke så mange georginer, men de få jeg har står stabilt, selvom de er ret høje.
  Hilsen fra Samsø

  SvarSlet
 2. Kære Lene Tillykke med praktikpladsen, det lyder da ikke som et tosset sted at være. Syrisk rose hvor er den smuk når den har så stor en størrelse. Sikke georginer og solsikker du har, wau det er flot. Det ser ud til at have været en dejlig dag hos Vivi og husbond. Fortsat god uge. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder både fra din egen og Vivis have. Tak fordi du gad dreje forbi og tage mig med...det var en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Taj for sidst.En meget hyggelig dag vi havde i Vivis skønne have. Det ville være spændende at se billeder fra Skulpturparken.

  SvarSlet
 5. Så lige et glimt af din praktikplads på fb, det må være et af de spændende steder at komme hen. Du/i har jo en kæmpe have-flot med floderne af dahliaer.
  Har nydt alle de mange indlæg fra Vivis have. Det er sjovt at se at ikke to af jer har helt det samme med-det ser bare så godt ud. og hjemmelavet iskage, uhm, så kan jeg også lide is:-P

  SvarSlet
 6. Tak for sidst. Det var hyggeligt at møde dig:) Det lyder som en spændende praktikplads. Er der mon mulighed for et fast job der?

  SvarSlet
 7. Skøn Syrisk rose du har :-)
  Mange tak for besøget Lene, det var hyggeligt at møde dig :-)
  Det lyder altså spændende med det sted, hvor du er i praktik. Det kunne være spændende med nogle billeder derfra.

  SvarSlet
 8. tak for sidst :) :) det var hyggeligt

  SvarSlet
 9. Så for jeg endelig kigget med, jeg er nok den sløveste blogger af alle og ved den her tid bestemmer jeg mig altid for at i år skal det blive bedre..
  Men det var en skøn dag og rigtig hyggeligt og se dig igen Lene, håber vi render ind i hinanden igen i år, du er jo flink til og køre nedad.
  Håber det er gået godt med praktikken og at der kommer noget godt ud af det.
  Hilsen Helle

  SvarSlet