tirsdag den 3. maj 2016

3. Maj 2016. Beton og lidt fra haven.

Mandag aften kørte Javsen og jeg op til Hanne Lis for at hente mit beton.
Det var lykkes det hele og jeg er meget tilfreds med det.
Vi benyttede selvfølgelig lejligheden til at se Hanne Lis`s dejlige have, selvom vejret ikke helt var med os.

Svampe, lavet i urtepotter med jernpæle som stængel.

Ud over urtepottesvampene fik jeg lavet 3 svampe i nylonstrømper, 5 kugler, de 2 med "hul" så der kan plantes i dem og et sjovt fuglebad/fad lavet af det øverste af en nylonstrømpe.

Fine betonting midt i rodet på plantebordet.

I dag var der ikke tid til at komme i haven. Jeg skulle til møde i a-kassen i Aalborg, så det blev kun lige til en lille tur rundt i haven.
Den lilla Magnolie er bare blevet så flot. Lige pludselig er den blevet stor, jeg synes bestemt ikke den var så stor og flot sidste år, måske fordi rådyr og dådyr ikke har spist af den i år :-)

Masser af blomster.

Tæt på

Helt udsprunget.

Påskeklokkerne kan lidt endnu.

Hvid judaspenge. Frø fra Blomstertøsens Have.

Den hvide løjtnantshjerte bliver stor og flot.

 Stjernemagnolie lyser godt op.

Til sidst et lille mysterium. Jeg har en gammel rød løjtnantshjerte. Det vil sige, der er nu ikke meget tilbage af den gamle, som stammer fra min mors have, men den har frøsået sig de sidste år og der dukker stadig nogle op hvert år. I år er der dukket 2 meget lyse op og da den ene fik blomster, her i sidste uge, var de hvide. Jeg har en hvid, men den står et godt stykke derfra og jeg har aldrig set frøplanter i nærheden af den.

Meget lys og med hvide blomster.

Nå jeg vil slutte nu, skal tidligt i seng. Jeg er nemlig så heldig, at jeg i morgen skal til Aalborg for at passe mit mindste barnebarn, hyggeligt :-) 

6 kommentarer:

 1. Dejligt at skulle passe dit barnebarn. Hvor er dine magnoliaer fine, mine er ikke helt sprunget ud endnu, så nu er nordjyderne foran :)
  Det er lidt af et mysterie med din løjtnantshjerte, mon bierne har været på spil?

  SvarSlet
 2. Hvor er dine Løjtnantshjerter langt fremme i forhold til mine og lidt af et mysterium med de små frøplanter men der må jo have været nogle insekter på spil.

  SvarSlet
 3. Jeg havde svært ved at forestille mig nylonstrømpe-svampen, da vi snakkede om den, men den er blevet rigtig fin.
  Skønne magnolier :)

  SvarSlet
 4. Det er godt nok noget af et mysterium med den hvide løjtnantshjerte...men det er jo noget af det, der gør naturen så fascinerende at man ikke altid kan regne sådan noget ud.

  SvarSlet
 5. Hej Lene.Flotte beton ting du har lavet.Har forsøgt mig lidt i det små.
  Og smukke magnolietræer.........de er slet ikke til at undvære i vores haver.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 6. Skønne beton ting du har lavet, det er faktisk meget sjovt at lave. Jeg har selv lige været på beton støbe kursus, jeg blev lidt bidt af det så måske skal jeg igang med at lave lidt her hjemme. Hav en dejlig dag med barnebarnet.

  SvarSlet