søndag den 27. juli 2014

27. juli 2014

Det er ikke til at forså, at det snart er august. Jeg synes tiden er fløjet afsted.
Idag fik vi endelig lidt regn. Der har ikke regnet her i lang tid og det kan man virkelig godt se på haven. Vi har vandet en del, men det er ikke det samme.
Da der blev tørvejr gik jeg en tur rundt og tog lidt billeder, de fleste oppe på marken også kaldet "Parken"

En dejlig Rudbeckia.

Bag ved den, står en lille klatreplante. Jeg synes den er så køn. Jeg har fået den af Tina fra Staudemarken, hun havde ikke navn på den og den er 1-årig, så jeg håber på at kunne tage frø af den.

Yndig blå blomst

Georginerne er endelig ved at komme igang. De står nu ikke så godt som de gjorde sidste år, men jeg tror de har manglet vand, selvom vi har vandet flere gange. Jeg håber de har godt af regnen vi har fået idag. Det er ikke helt det samme at vande med spreder.
Alle 3 er fra den gul/orange/røde flod.


Lidt af floden.

Til sidst lige et par liljer. De står i surbundsbedet i gårdspladsen. 
Det er blevet rigtig godt og det lyser op med liljerne, nu hvor Rododendronerne er blomstret af.Håber I alle har haft en god weekend. Det har jeg, jeg har haft besøg af mit barnebarn:-)

5 kommentarer:

 1. Hej Lene. Jeg tror den klatreplante uden navn er en klatre-løvemund ligesom den jeg har - den ligner til forveksling!
  Smart med liljer ved rhododendronerne, de blomstrer jo flot nu. Din flod er ved at være godt igang, jeg synes, det er så frodigt og fantastisk med den flod!

  SvarSlet
 2. Ja tiden flyver og snart er det sensommer... utroligt. Men godt at vandet kom - vi har også fået et stort skyl i går og i dag. Det er dejligt og tiltrængt.
  Mange sommerhilsner Susan

  SvarSlet
 3. Dejligt for jer med regn, det kan vi alle bruge. Her er meget tørt, vi har ikke fået regn.
  Liljer blandt rhododendronerne er fint, de lyser vældigt op. Det har jeg også fået taget hul på og vil gerne have flere liljer.

  Jeg tænkte sådan på dig da vi for 14 dage siden var på besøg hos David Austen Roses i Albrighton - på hvordan I var taget derop med tog og alting. Et skønt sted som helt sikkert kommer med i min virtuelle Englands rejse engang i september.

  Fortsat god sommer.

  SvarSlet
 4. Hej Lene.Vi har også lige fået en dejlig byge 5 mm.Og den var meget tiltrængt..........for vi har ikke fået en dråbe i meget lang tid.
  Flot med liljer ved rhodoerne.
  God dag Jette

  SvarSlet
 5. Ja det var skønt med noget vand. Flotte billeder ellers :)

  SvarSlet