fredag den 23. august 2013

Georginer så langt øjet rækker

Jeg er så heldig, at min niece og hendes mand har fået øjnene op for georginer. Det betød nemlig, at jeg var "nødt" til at at tage dem med op til Ulla og Jens Milbak i Jerslev.
Torsdag eftermiddag kørte vi så derop.
Hvilket syn, der mødte os.
En hel mark fuld af georginer. Den ene flottere end den anden. Selvom jeg har været der flere gang, bliver jeg helt overvældet af synet hver gang.
Her er et par billeder fra marken med georginer

Men det er nu ikke kun georginer man kan kigge på. Ulla og Jens`s have er bare så dejlig.
Det er en fryd at gå rundt omkring og nyde de mange forskellige blomster, buske og træer i haven. Før man får set sig om er der let gået et par timer.


Lige nu er der rigtig mange liljer.


Et dejligt staudebed med blandt andet floks


Roserne er også med endnu.


Men tilbage til georginerne. 
Om foråret sætter Jens og Ulla en hel del knolde i potter, som bliver gravet ned i jorden. Dem kan man så købe nu i fuld blomst, meget billigt, 25 kr. for en meget stor plante.
Hvis man falder for en af georginerne i marken, har de alle skilte med numre på. Dem skriver man op og skulle der være knolde til overs af dem, når vi kommer til foråret, kan man så også købe dem.
Jeg fandt en hel del som jeg gerne vil have, her et et par stykker af dem. De er bestilt, håber der er knolde til foråret :-)Hvis nogen har fået lyst til at besøge Ulla og Jens, har de åben have, hver torsdag frem til den 19/9 fra kl. 14 til 18 og Havens dag søndag den 8/9 kl. 10 til 16.
Jeg kan klart anbefale en tur op til dem.
De bor Håndsbækvej 62, 9740 Jerslev

6 kommentarer:

 1. Nå, den have! Jeg havde glemt navnet. Den besøgte vi for nogle få år siden - det var en stor oplevelse.

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt med alle de mange georginer.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Wau sikke et dejligt georginparadis. Kan da godt forstå at du har været der flere gange- Fine knolde du har bestilt.
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg skal love for der er georginer hos dem, det ser flot ud. Den lilla georgin har jeg også haft, men den gik til, da jeg plantede den.

  SvarSlet
 5. Hej Lene. Det er da helt fantastisk, hvor ser det godt ud med så mange dahlier, men det må også være et stort arbejde at grave knolde ned og op. Det er da vist noget med, at du også har mange dahlier derhjemme, og nu får du flere. Mine dahlier er kun i krukker og de trives fint.

  SvarSlet
 6. Hej Lene.Sikke da et syn med alle de skønne dahlia.Men sikke da et arbejde med at få alle knoldene op af jorden.Dejlige blomster du har valgt.God weekend Jette

  SvarSlet