søndag den 31. marts 2013

Min egen private bi


Så er der ingen tvivl længere. Det var helt sikkert blomsterknopper på nektarinen, de er begyndt at springe ud.


Her er min datter igang med at lege bi. Jeg har jo ikke så megen erfaring så det er dejligt, at man får forskellige gode råd, her på bloggen. Jeg fik at vide at selvom nektarinen er selvbestøvende er der jo ingen til at hjælpe den, når den står i et lukket hus. Så Liv gik igang med penslen.


Dem her kunne jeg slet ikke stå for. Jeg fik dem i Netto til 13 kr. bakken. Det er dog for tidligt at sætte dem ud, så de har også fået lov til at stå i drivhuset. Jeg skal vist have dem flyttet, de står lige midt på bordet, hvor vi plejer at sidde med vores eftermiddagskaffe:-) 

Jeg har fået mine første planter jeg havde bestilt hos Hayloft i England. Det er 10 forskellige phlox, der er navn på dem alle og de ser rigtig spændende ud med flotte farver. De ankom som barrods planter og jeg har så pottet dem op. Jeg overvejer at omlægge mit gamle bed med phlox, så er det jo dejligt at have lidt at supplere med. De var billige, jeg gav kun 10 pund for dem alle.
I bagrunden kan man se, at mit drivhus ikke er helt frostfrit. Der er frost i vindueskarmen, en af mine potter med hyacinter er gået i stykker og jeg tror, at det er frosten.
Til sidst vil jeg ønske alle jer i blogland en rigtig god påske

13 kommentarer:

 1. Sikke da en sød bi du har :)

  Det lyder spændende med dine nye phlox.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er hjemme her i påske, ellers er hun på højskole i Toftlund.
   Jeg glæder mig til at se de nye phlox, håber de når at blomstre i år.

   Slet
 2. Dejligt med sådan en flittig bi. Skøn forårsstemning i dit drivhus. Er helt vild med de små hornvioler.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke stå for dem og så til den pris. Nu venter vi bare på at vejret bliver så det kan lade sig gøre at sætte dem uden for

   Slet
 3. Liv giver liv til mors nektariner :) den var da god. Det er nok også hende, som er på Musik- og teaterhøjskolen. Du er heldig, at hun kommer hjem. Min knægt var hjemme en gang i løbet af den tid, han var der, men det må jo betyde, at de har det godt :)
  Skolen ligger også et sted, der ikke er sådan lige at komme til og fra, det husker jeg godt.
  Hilsener til både bedste og Liv
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er god:-) Det er dejligt at hun gider tage den lange vej hjem. Hun er så heldig, at hendes bofælle bor i Horsens og hendes far henter dem så i Toftlund og kører Liv til stationen, her går toget direkte til Hobro hvor vi så henter hende, men der er godt nok langt. Hun spørger om din søn skal til gammel elev weekend næste weekend.

   Slet
  2. Ja vi må nyde når de gider komme og besøge os, men hun er da heldig med kørelejlighed til Horsens. Det er jo gerne sådan, de finder ud af det. Jeg synes Toftlund ligger in the middle of nowhere :) Det var tåget og trist, da vi aflevered Per d. 8. januar 2006 og der var laaaaangt.
   Per og Signe kommer ikke til gammel elev weekend, de skal giftes 13.april. De begyndte at komme sammen d. 13. januar, 5 dage efter de startede på højskolen. Derfor skal de giftes d. 13.4.2013 :)
   Liv kan kigge på billederne foråret 2006, Signe Hoffstedt og Per Klastrup, hvis hun vil se dem :) Mon ikke de hænger på væggen dernede endnu.

   Slet
 4. Dejligt at have sin egen lille bi:-)
  Jeg har også hornvioler, som står og venter på foråret i drivhuset. Det bliver spændende at se dine nye phlox i blomst.
  Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne se i Plantorama idag, at de mener de godt kan tåle frost, måske er det for at sælge nogle flere for de har bestemt ikke godt af det kolde vejr.
   Jeg kan se at der allerede er gang i flere af mine nye phlox så måske når de det i år.

   Slet
 5. Der ser ud til at være gang i den hos dig. Jeg har også min datter hjemme fra efterskole i disse dage. Ret skønt.

  God fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu er min datter taget afsted og kommer ikke hjem igen før sidst i april, det er godt nok lang tid, men bare de har det godt.

   Slet
 6. Skøn med egen bi - og så smuk den er ;0) Tak for alle dine søde kommentarere hos mig - skønt på den måde at finde nye bloggere :0)

  Nyd nu den sidste påskedag i dit skønne orangeri - det bliver en god dag ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Min datter takker for de fine ord:-)
   Dagen blev rigtig dejlig, både i drivhuset men også i haven, hvor vi fik lavet lidt for første gang i år.

   Slet